• golf put analyse
  • swinganalyse
  • yes putterfitting

specialties

Simpel en Overtreffend.

Nu het virus in je zit en inenten niet mogelijk is, geef je je over aan de top-class cursussen van Bart. Geschikt voor de “die-hards”, de golf-fanaten en andere enthousiastelingen.

Bart brengt mee:

GASP : Golf Analyse Swing Program

Wat gaan we doen?

Je raadt het al: je swing wordt geanalyseerd m.b.v. high speed camera's. Een echte eye-opener wanneer je jezelf op beeld ziet. Samen kijk je naar verbeterpunten die getraind kunnen worden. Met simpele bruikbare tips kan een fullswing en een putt stroke uiteindelijk weer zorgen voor een mooie handicap verlaging. Wil je graag swingen als Lee Westwood en Luke Donald? Ze staan naast je op beeld te swingen: te leuk!


Sam PuttLab: Science and Motion Putt Lab
Een analyse systeem voor je putt stroke. ( putten is immers 43% van je spel en de putter dus de belangrijkste stok in je tas! )

Wat gaan we doen?

Ook een opname dus, m.b.v. GASP.
Haast wetenschappelijk maar ook weer in simpele benamingen en praktische aanwijzingen een must voor de liefhebber. Uiteraard komt je putter ter sprake. Als fitting specialist kan Bart jouw putter met een kleine verbetering beter in balans brengen. Een andere grip, toevoeging van een gewicht of de juiste lengte van de putter wordt a la minute gerealiseerd.

Een les wordt gegeven op een driving-range en putting green. Locatie in overleg met Bart.

Kosten:

putt clinic van 1,5 uur:

1 of 2 personen:

€ 150.=