• Benamor golf Portugal
  • visser Portugal
  • Ria Formosa

Simpel maar verrassend

East Algarve Golf is – je raadt het al - gevestigd in het Oosten van de Algarve. Hier vind je nog het authentieke Algarve; niet volgebouwd, geen massatoerisme.

Van Oost naar West vind je 36 golfbanen, een walhalla en perfecte vakantie voor de golfer dus!

Wil je golfen afwisselen met andere uitjes, denk eens aan het Ria Formosa, een schitterend natuurgebied langs de kust van Quinta do Lago tot en met de Spaanse grens. Ideaal voor een lange wandeltocht en vogelspotting. Pak je auto en maak eens een rit  langs al deze stranden. Lunch in Tavira aan de haven of in een hippe strandtent aan de Praia Verde. Keer terug met een tocht door het groene binnenland waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Ben je toch aan het rijden, wat dacht je van Sevilla?  Simone heeft een aantal goede tapas adresjes. O ja en vergeet vooral de vismarkt van Olhao niet, de beste in de Algarve!

Bart geeft les op de golfbaan van Benamor, een 18 holes glooiende baan, ideaal voor de beginner en uitdagend genoeg voor de gevorderde speler.
De golfbaan ligt 6 km. ten oosten van Tavira aan de regionale weg de N125. Deze weg loopt ook parallel aan de prachtigste stranden.